iPhone reparatie

Slik. Valt je iPhone zomaar uit je handen en op de grond. Slik, het scherm van je iPhone gaat op zwart en je batterij laadt evenmin op. Was hier sprake van, dan restte je vaak niets anders dan je iPhone te laten repareren bij de specialist, die je onmisbare smartphone tegen een niet geringe vergoeding voor je in orde maakte. Dat hoeft tegenwoordig niet meer, want een iPhone reparatie voer je tegenwoordig gewoon zelf uit. Online koop je namelijk de iPhone onderdelen vanaf de iPhone 4 tot de nieuwe iPhone X.

 

Laat je iPhone onderdelen bij je thuis bezorgen

 

Is je scherm stuk? Werkt de batterij niet helemaal goed meer of is je achterkant van glas stuk? Geen probleem, je bestelt dergelijke onderdelen tegenwoordig gewoon online, zoals je ook een X dock connector, een X frame sticker, luidsprekers, oorspeakers, een trilmotor of een bluetooth antenne gewoon bij je thuis laat bezorgen. Bij je eerste bestelling van onderdelen bestel je bovendien een reparatiesetje. Dan namelijk heb je de juiste instrumenten bij de hand om de iPhone reparatie uit te kunnen voeren. 

 

Raadpleeg de online handleiding of de instructievideo

 

Vervolgens raadpleeg je de handleiding die online beschikbaar is of bekijk je een video-instructie en voer jij je iPhone reparatie gewoon helemaal zelf uit. En nee, moeilijk is het beslist niet. Zorg wel dat je ongestoord je gang kunt gaan en volg wel de richtlijnen die in de handleiding staat of in de video naar voren komen.  Dan kan er eigenlijk niets fout gaan en voer jij voortaan elke iPhone reparatie zelf uit. Dat scheelt je heel behoorlijk in je portemonnee en langer hoeft het niet te duren dan dat je de smartphone naar de reparateur brengt, want de iPhone onderdelen worden snel bij je thuisbezorgd.

 

Onderdelen zijn van de beste kwaliteit

 

Als je toch bezig bent; ook je iPad onderdelen koop je online en ook reparaties aan je iPad voer je zelf uit. Behalve onderdelen bestel je ook meteen opladers en kabels. Kun je er even weer tegen.  Uiteraard zijn de onderdelen voor je iPhone reparatie van de beste kwaliteit en is de verzending gratis. Kom je er echt niet uit? Maak dan gebruik van de live videochat en geheid dat het je alsnog lukt. Geen paniek dus als er onverhoopt iets met je iPhone aan de hand is. Gewoon onderdelen bestellen, een iPhone reparatie uitvoeren en je kunt er weer tegen.

iPhone reparatie