Kostuum op maat voor het mooiste resultaat.

Heb je er ook weleens last van, in de winkel zit die pantalon net wat te strak. Terwijl je gewoon de juiste maat gepakt hebt. En bij een maatje groter valt het bijna van je derriere af. Hetzelfde met het colbert. Het moet niet te strak zitten maar te los is ook niet mooi. Bij het colbert zie je aan de schouders gelijk hoe het pak zit. Moeilijk als er voor jou geen maat tussen zit. Het kostuum, of pak, bestaat uit verschillende onderdelen: de pantalon, het colbert, het gilet (vest), het hemd, de stropdas en eventueel nog een hoed. Bij de eerste vier stukken is het natuurlijk belangrijk dat het lekker zit. Ook moet het mooi en netjes zitten. Perfect. Een pak in de winkel kopen is een goed idee maar soms heel onhandig. De pantalon te groot. Het colbert te strak. Het gilet gaat niet dicht. Het hemd zit niet goed. Allemaal rampzalige dilemma’s. Hoe verhelp je dit probleem nou? Maak jouw kostuum op maat.


Kostuum op maatMaatkleding of kleding op maat.


Bij maatkleding wordt kleding op maat gemaakt. Dat kan door de kleermaker of in een gespecialiseerde winkel. Er is een verschil in maatkleding dat gemaakt wordt en kleding op maat. Bij maatkleding wordt de maat van je afgenomen. Je mag de stof kiezen en het model. Dus bij maatkleding worden de lichaamsmaten afgenomen en wordt het pak gemaakt naar jouw wensen. Maatkleding is het hoogste van het hoogste. Met de hand genaaide kleding met jouw wensen erin toegepast.
Kleding op maat is minder exclusief, maar wel goedkoper. Jouw kleding wordt op maat gemaakt en daarna is het mogelijk te kiezen uit een paar modellen met zelf uitgekozen stof. De fabriek naait dit pak. Dit wordt ook wel een confectiepak genoemd.


Kostuum op maat is meer waard.


Een kostuum op maat kan redelijk wat geld kosten. Maar dan heb je ook wat. Het kostuum zit op de juiste plekken precies goed. Het maakt niet uit of je kiest voor maatkleding of voor een confectiepak. Of je nou gaat voor de hoogste graad van kleding of voor het goedkopere alternatief. Het is fijner om jouw kostuum op maat te hebben. Met het perfect zittende pak straal jij zelfverzekerdheid uit. Dat wil toch elke man. Zoek een kleermaker op voor jouw kostuum en zoek niet meer in de winkel. Personaliseer jouw pak en maak het naar jouw wens.