Tabakswinkel meer dan alleen tabak

Een tabakswinkel bleek uit de mode te zijn. De vraag leek minder te worden, maar niets is minder waar. Tegenwoordig hebben tabakswinkels ook andere producten. Hierbij kun je naast tabak ook denken aan e-sigaretten. Je merkt tegenwoordig ook dat tabakswinkels een centraal punt worden omtrent post. PostNL selecteert vaak een aantal van deze bedrijven om als ophaalpunt te fungeren. Dit is natuurlijk een mooie extra die gepaard gaat bij zo’n winkel. Veel mensen die online producten aanschaffen kunnen namelijk niet 24/7 thuis zijn. Het is daarom handig om het pakketje te laten bezorgen bij de betreffende tabakswinkel. Hierdoor weet je zeker dat het pakketje in goede handen komt tot dat jij tijd hebt. Diverse onderzoeken hebben tevens aangetoond dat ruim 60% van alle postbezorgingen worden geleverd aan erkende ophaalpunten.

tabakswinkel

Boekenwinkel

Je ziet ook steeds vaker dat bij de betreffende tabakswinkel een boekenwinkel wordt ingebouwd. Hierbij kun je de bestverkochte boeken kopen. Dit is natuurlijk enorm fijn want waar je veelal online boeken moest kopen kun je nou bij de winkel om de hoek jouw boeken bestellen. Mocht het exemplaar er niet tussen zitten, dan is het altijd mogelijk om hierover contact te hebben met een van de medewerkers. Doordat ze in de meeste gevallen een connectie hebben met een boekenhandel systeem slagen ze er vrijwel altijd in om het boek voor jou te bestellen. Heerlijk toch? Hierdoor kun jij een boek om de hoek bestellen in plaats van online. Dit beperkt de kans op fraude en hierdoor weet je zeker dat je waar krijgt voor je geld.

Zit er ook zo’n tabakswinkel in mijn buurt?

Zeker, op het internet kun je diverse websites vinden waar alle winkels zijn uitgelicht. Er zijn zelfs enkele websites die een map geïntegreerd hebben. Hierdoor weet je precies op hoeveel afstand de dichtstbijzijnde tabakswinkel zit. Hierdoor kun je eenvoudig langs komen en de betreffende producten kopen. Naast boeken en nicotine producten kun je bij de betreffende winkels ook terecht voor veel meer. Hierbij kun je denken aan krasloten, snoep, verpakkingsmateriaal en nog veel meer. Ben jij benieuwd wat je allemaal kan aanschaffen in de betreffende winkels? Dan is het aan te raden om eens op de website te kijken. Je kunt er ook voor kiezen om langs te gaan. Als je namelijk langs de winkel gaat weet je zeker dat het assortiment up to date is en kom je niet voor verrassingen te staan.