Ligt jouw interesse in de modewereld? Probeer dan een modecursus!

Heb jij de modewereld altijd al interessant gevonden? Ben jij creatief ingesteld en zou jij jouw ideeën waar willen maken? Wil jij nieuwe technieken leren? Dan kun je nu een modecursus en naailes volgen! Bij deze cursus komen modetrends, stijl en persoonlijkheid samen.
De cursus en naailessen is voor iedereen geschikt. Of je nou beginner bent, gevorderd of een expert. Er word je stap voor stap geleerd hoe je zelf kleding kan maken. Hierdoor begrijp je ook echt wat je doet en kan je wat je geleerd hebt zelfstandig toepassen in de praktijk. Vaak wordt er gebruik gemaakt van eigen patronen of patronen uit tijdschriften. Naast dit is er ook de mogelijkheid zelf stof te kopen zodat je iets kan maken wat ook écht goed bij je eigen smaak en stijl past. De uitgekozen patronen zullen onder begeleiding samen met jou op maat gemaakt worden. Zo leer je elke les nieuwe theorie/technieken en heb je daarnaast ook de mogelijkheid deze nieuwe kennis toe te passen in je eigen project. Dat is pas slim werken!

Workshop tassen makenBen jij beginner? Geen probleem


Als je weinig of helemaal geen ervaring hebt dan wordt jou in de cursus de absolute basis van het kleding maken geleerd. Denk hierbij aan patronen overnemen tot ritsen inzetten.
Voor gevorderden en experts is het mogelijk om je eigen gang te gaan en lekker te werk te gaan met je eigen project. Uiteraard blijft alles onder begeleiding gebeuren.
Na deze cursus ben je in staat om kleding-, stijl-, mode- en kleuradvies te geven aan mensen. Je leert verschillende vaardigheden zoals de juiste stofkeuze bepalen, een patroon op maat maken, deze uitknippen en passend maken met de stof. Door het volgen van zo’n cursus kun je ervaring opdoen en je persoonlijke stijl realiseren door het maken van kledingstukken. Je kunt trends toepassen of misschien wel een eigen trend starten! Je krijgt een hoop kennis mee en leert nieuwe vaardigheden die je later in de praktijk kunt toepassen.
Ben jij geïnteresseerd in zo’n modecursus en naailes? Neem dan een kijkje op internet en zie welke mogelijkheden er zijn voor jou in de buurt! Er zijn waarschijnlijk meerdere bedrijven in de regio die jou graag lessen aan willen bieden zodat jij jouw hobby kan beoefenen of misschien wel de eerste stap zetten naar jouw toekomstige droombaan.